Merk

about
ducktubs-hottub-logo

Langdurig gebruik, een beter zitcomfort en een uniek design dat was het streven van Welveare toen zij in 2014 begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe hottub. De sterke visie voor kwaliteit, duurzaamheid en design heeft ervoor gezorgd dat Ducktubs uitgegroeid is tot een toonaangevend merk in de wellness branche.

 

Om de kwaliteit te waarborgen worden de Ducktubs met de hand gemaakt hier in Nederland. Dit wordt gedaan door vakbekwame timmermannen in de werkplaats van Welveare. Wist u trouwens dat Ducktubs naast Welveare tegenwoordig ook verkocht wordt bij verschillende dealers in onder andere Frankrijk, België en Duitsland?

 

De Ducktubs zijn zoals u hierboven heeft gelezen volledig ontworpen en vervaardigd in Nederland. De drie modellen zijn kenmerkend door hun glasvezelversterkte kunststof kuipen, brede en afgeronde rand en de lage instap. Dankzij de vloeiend geronde zitvlakken en de extra schuin lopende rugleuning neemt het lichaam direct een aangename en natuurlijke houding aan. Dit zorgt voor een fantastisch zitcomfort.

 

Ondanks haar unieke design heeft de Ducktub nog steeds een groot deel van de originele hottub look, zoals de Finnen die bedoelt hebben, behouden.

 

Om voor ieder wat wils te hebben heeft Welveare drie modellen ontworpen. De verschillen zitten vooral in de kachels en de grote van de hottub. Naast de belangrijkste vaste kenmerken zijn er nog verschillende opties die vrij te kiezen zijn. Zo kan er onder andere gekozen worden om een bubbelsysteem te plaatsen of verlichting toe te voegen.

 

De bijbehorende kachels zijn speciaal voor Ducktubs ontworpen met als doel de hottub zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Het stoken wordt een leuke bijkomstigheid en zal dankzij de snelle opwarmtijd niet veel tijd in beslag nemen.

 

Ducktubs garandeert ultieme ontspanning voor zowel lichaam als geest. Het warme bad is een verademing na een drukke werkdag en een vreugdevolle belevenis tijdens een borrel met prettig gezelschap. Dankzij de buitengewoon comfortabele zitvlakken van Ducktubs en het knapperen van het hout op de achtergrond ervaart u zichzelf al snel in een serene staat.

 

Dankzij Ducktubs kunt u nu uw eigen wellness creëren. Het gemak en comfort van de hottub gecombineerd met het stijlvolle design zijn een benoemingswaardige toevoeging aan uw tuin, waar u vele jaren van kunt genieten.

 

Voor meer informatie over het product of om het zitcomfort te testen bent u van harte welkom in onze showroom gelegen in Barneveld.

 

Stationsweg 167B
3771 VG Barneveld
Nederland

 

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 16:30
Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 16:30
Zondag: gesloten

about-ducktubs2